datum: 06.01.2022

Nová mozaika

Samotná mozaika doznala poměrně velkých změn, jak v barvách, tak i materiálech. Původní poměrně živá barevnost byla utlumena na převažující hnědé, béžové a šedé tóny, v nichž sem tam probleskují zlaté, rezavé či jiné výraznější barvy. Mezi materiály jsou k vidění například nové sisalové a vlněné koberce, kaučuky, kokosové rohože, zbrusu nové kolekce koberců s módními retro designy nebo třeba tkaný vinyl. Výrazně větší prostor si vydobyly stěrky - a to nejen proto, že jsou čím dál tím oblíbenější mezi našimi zákazníky. Jejich rezavý či zlatě/stříbřitě lesklý vzhled celou mozaiku oživuje a příjemně rozbíjí většinově textilní povrch celé stěny.

Celá mozaiková stěna tak může ještě lépe sloužit jako vzorník BOCA materiálů.

Nový prostor pro konzultace

Do místa před prosklenými kancelářemi a zasedací místností, kde se původně rozkládal “relax”, jsme přesunuli část skříněk se vzorky a vytvořili tak další prostor, kde se můžeme se zákazníky nerušeně věnovat konzultacím jejich projektů. Poblíž se nacházejí hlavně vzorníky koberců z přírodních materiálů, axminsterů, wiltonů, individuální tisky a tkané vzory na přání a v neposlední řadě téměř kompletní kolekce kusových koberců.

Relax do openspace

Původní relax - pohovku, stolek a křesílka spolu s vzrostlým fíkusem - jsme přesunuli blíž k samotným openspace pracovním místům, kde bude nejen lépe sloužit, ale vytváří i pěkný průhled tvořený průchodem ze showroomu.