date: 02/22/2022

Náš belgický dodavatel LANO se již od svého založení roku 1970 specializuje na výrobu kvalitních koberců, tkaných i všívaných, kusových i celoplošných, nabízejících řešení podlahových krytin pro rezidenční i komerční prostory.

Specialitou v této oblasti jsou koberce z kolekce SmartStrand Forever Clean - jde o typ koberců, které jsou díky patentované technologii Nanoloc nadstandardně odolné proti zašpinění. Z tohoto důvodu jsou  ideální volbou nejen pro rodiny s dětmi a domácími mazlíčky, ale skvěle se uplatní třeba i v komerčních prostorech s vyšším provozem, kde je snadná údržba podlah vítaným benefitem.

Koberce SmartStrand v online katalogu

Jak funguje technologie Nanoloc?

Ultrajemné nanočástice na molekulární úrovni zapouzdří vlákno s kompletní ochranou proti zašpinění, díky čemuž se koberec SmartStrand Forever Clean snáze čistí i udržuje.

Pouze tato technologie má trvalou ochranu proti zašpinění, která zabraňuje tomu, aby se rozlité tekutiny vsákly do vlákna a vytvořily skvrny.

Výhody koberců kolekce SmartStrand

  • Patentovaný systém ochrany koberců
    Nejlepší způsob, jak se skvrnám vyhnout, je zabránit tomu, aby se špína a rozlité látky usazovaly na koberci a změnily se na skvrny.
  • Nanotechnologie Nanoloc
    Pokročilá nanotechnologie, která zcela zapouzdří vlákno koberců SmartStrand a vytvoří bariéru proti špíně a nečistotám.
  • Trvalá ochrana proti skvrnám
    Koberce z kolekce SmartStrand Forever Clean mají trvalou ochranu vůči nečistotám, která je aplikovaná už v samotném vláknu použitého materiálu. Jiné koberce používají většinou odlišný typ ochrany, která se časem smyje nebo opotřebuje, což navíc ztěžuje čištění koberce.
  • Snazší údržba
    Koberce z této kolekce se dle nezávislého testování čistí mnohem snáze a efektivněji než jiné srovnatelné produkty. 

Vzorky v showroomu

Vzorky všech koberců LANO SmartStrand Forever Clean jsou k vidění u nás v BOCA showroomu na pražské Floře. Domluvte si schůzku a přijďte si prohlédnout koberce s novou nanotechnologií na vlastní oči.

Kontakt na showroom