datum: 12.05.2020

To, že kusové koberce mají významný vliv na celkovou atmosféru místnosti, není žádnou novinkou. Dvojsečnou zbraní je pak v tomto případě fakt, že se koberce v dnešní době vyrábějí v tak obrovském množství nejrůznějších barev, vzorů a tvarů, že leckdy není snadné si vybrat. Správný výběr je přitom pro výsledný efekt maximálně důležitý – ať už jde o materiál, barvu či tvar konkrétního kusového koberce.

Abychom byli schopni vyjít vstříc nejrůznějším přáním a individuálním požadavkům našich zákazníků, přidali jsme do sortimentu speciální kolekci kusových koberců Fletco rugs. Ta obsahuje desítky tvarů v 5 různých kvalitách a mnoha barvách. Mezi tvary najdete nejrůznější geometrické obrazce, vlny, květiny, zvířata a další nestandardní typy.

Specialitou této kolekce je možnost navrhnout si koberec zcela podle vlastních preferencí – vyberete si tvar, materiál, barvu a nakonec i velikost (délka strany nesmí přesahovat 400 cm).

Jde o shaggy koberce s různou délkou vlasu vyrobené z kvalitního polyamidového vlákna s vysokou odolností. Jako protiskluz pak slouží laminovaná rubová úprava.

Vlastnosti kusových koberců Fletco rugs:

  • individuální design
  • široký výběr barev, tvarů a velikostí
  • vyrobené z odolného polyamidového vlákna
  • praktické a snadné na údržbu
  • laminovaná rubová úprava fungující jako protiskluz
  • hodí se do rezidenčních objektů i komerčních prostor

Přijďte k nám do showroomu BOCA prohlédnout si vzorky kusových koberců Fletco rugs na vlastní oči, nebo se poradit o výběru toho nejlepšího koberce pro vás.