datum: 12.03.2020

Neuvěřitelná hebkost a příjemnost na omak je opravdu zážitkem, po němž se jen těžko budete smiřovat s jinými materiály a povrchy. JoV je zkrátka značkou, jejíž produkty se vždy mohou pochlubit kvalitním materiálem i dokonalým zpracováním.

Koberce JoV v online katalogu

Jaké jsou luxusní koberce JoV?

  • Vyráběné pouze z přírodních materiálů, jako je hedvábí, len, mohér, vlna či bavlna.
  • Kvalitně zpracované – ručně tkané, všívané či vázané.
  • S možností výběru různé výšky vlasu.
  • Propracované a vyladěné do posledního detailu.
  • Jsou výjimečným designovým doplňkem jakéhokoliv interiéru.
  • A především jsou prostě nádherné.

Koberec přímo pro váš interiér

Pokud byste si nevybrali ve standardní nabídce společnosti JoV, můžete se jejich hotovými kusovými koberci jen inspirovat a nechat si vyrobit koberec zcela podle vašich představ. Vyberete si materiál, barvu, design, rozměr i tvar a vytvoříte si tak zcela originální koberec, který dokonale zapadne do vašeho interiéru. Další možností je nakombinování designů jednotlivých hotových koberců - i tímto způsobem může vzniknout unikátní designový koberec, který vnese osobitou atmosféru do vašeho obývacího pokoje, ložnice či jiné části vašeho domova.

Přijďte se nechat okouzlit

Uvažujete-li o koupi kvalitního koberce z přírodních vláken, zastavte se v našem showroomu, kde si můžete naživo prohlédnout vzorky některých koberců JoV i kompletní barevné vzorníky, s nimiž si vyzkoušíte nejrůznější kombinace. Nechte na sebe zapůsobit kouzlo přitažlivosti koberců JoV a možná mu propadnete stejně nenávratně jako my.