datum: 13.11.2020

Po změně firemního loga přišel jako další na řadu náš web. Naším přáním bylo vytvořit jej tak, aby v něm byly přehledně k nalezení všechny kategorie podlah a povrchů, které nabízíme, včetně poskytovaných služeb. Stejně tak je možné podívat se kromě materiálů rovnou na konkrétní prostory a aktivity, které vás zajímají - ať už jde o hotely, restaurace, kanceláře nebo třeba výstavy a eventy. Pokud v menu zvolíte některou z těchto možností, ukáže se vám přehled všeho, co do těchto prostor nabízíme. 

Velký důraz jsme kladli na oddíl Reference a také na Blog - jedině v referencích totiž můžete zjistit, jak naše realizace doopravdy vypadají... Postupně doplňujeme ty starší z původního webu a přidáváme nové, máme jich v zásobě ještě pěknou hromádku. V Blogu bychom vám zase rádi ukazovali, co je u nás nového, na čem aktuálně pracujeme nebo co zajímavého nám přibylo do sortimentu. 

Dalším krokem pak bude spuštění katalogu produktů, kde si budete moci prohlížet konkrétní produkty, jejich fotografie, technické specifikace, vyhledávat v nich atd.  

A když už je řeč o tom, co je nového, vězte, že s novým logem a novým webem se pojí i novinky přímo v našem showroomu - pracujeme na jeho lehkém redesignu, který jakmile doladíme, poznáte to na nových fotografiích.

Samozřejmě doufáme, že se vám na našem novém webu bude líbit, a rádi si na e-mailu web@bocagroup.cz přečteme vaše komentáře a připomínky – jak se vám s novými stránkami pracuje, zda jste tam našli potřebné informace, jak se na nich vyznáte... prostě cokoliv, co byste nám chtěli napsat a pomoct nám tak k ještě dokonalejší formě i obsahu.