Klient: Vienna House
Autor: Jestico & Whiles
Rok: 2019
Foto: BOCA Group + Vienna House

BOCA se podílela na rekonstrukci moderního designového hotelu andel's na pražském Smíchově. Ve třech patrech hotelu byly postupně v několika etapách vyměněny koberce v jednotlivých pokojích i apartmánech. 

Celkem se jedná o 3400 m2 podlahové plochy pokryté koberci, přičemž součástí zakázky bylo i odstranění a likvidace původních koberců.

Zátěžový hotelový koberec

Jako ideální podlahová krytina do tohoto typu komerčních prostor (= hotelové pokoje) byl vybrán zátěžový koberec Jacquard 700 od našeho německého dodavatele Object Carpet. Díky vysoké třídě zátěže (33 - vysoká zátěž pro komerční prostory) je velmi odolný, povrchová struktura pevně utažené smyčky přispívá ke snazší údržbě. 

Moderní technologie všívání dává koberci vzhled klasického tkaného koberce, přičemž kvalitní polyamidové vlákno nabízí všechny výhody moderních materiálů.

Do všech pokojů byly také nainstalovány podložky pod koberce, které nejen zlepšují pochozí komfort, ale i prodlužují životnost koberců a samozřejmě výrazně zlepšují zvukovou i tepelnou izolaci - což je v případě hotelového komplexu benefit, který není k zahození. Jako finální detail byly v některých místech použity stříbrné nerezové lišty, které elegantně ukončují koberec tam, kde nešlo použít klasické olištování.

Naše řešení hotelů