datum: 13.11.2021

Italský výrobce Mazzonetto, který naše dřevěné podlahy vyrábí, je rodinný podnik zabývající se výrobou dřevěných podlah už několik generací. Velký důraz je kladen na šetrnost k životnímu prostředí, používá se kvalitní dřevo z nejrůznějších evropských i exotických stromů (dub, třešeň, ořech, jilm, palisandr, olivovník, iroko, ovangkol atd.). 

Kvalita finálního produktu u značky Mazzonetto začíná už výběrem dřeva. 

Parametry dřevěných podlah

Samotné podlahy jsou vždy 2vrstvé a mohou být lamelové, parketové či mozaikové v různě skládaných vzorech. Celý sortiment je rozdělený do několika kolekcí, v nabídce jsou různé typy povrchových úprav (kartáčovaný, pískovaný, katrovaný atd.) a mnoho barevných variant. Nabídka je skutečně omračující, protože jednotlivé parametry lze mezi sebou navzájem kombinovat.

Dřevěné mozaikové podlahy

Kromě klasických lamel a parket vyrábí Mazzonetto také kolekci dlaždic z předem upraveného dřeva, které mohou mít nejrůznější design. Vždy jde o harmonii barev a tvarů tak, aby výsledná podlaha byla dokonalým doplňkem vašeho interiéru. 

Budete mít možnost vybrat si typ dřeva, povrchovou úpravu a zpracování. 

Luxus pouze do soukromých rezidencí?

S tím, jak se přírodní materiály dostávají stále více do hledáčku interiérových designérů, instalují se dřevěné podlahy čím dál častěji nejen do soukromých bytů, ale i do komerčních prostor, které mají působit příjemně, stylově a leckdy i luxusně.

Zveme vás na návštěvu showroomu a prohlídku vzorků

Pokud byste si chtěli dřevěné podlahy Mazzonetto prohlédnout na vlastní oči, domluvte si schůzku v našem showroomu na Floře a přijďte si vybrat nebo se třeba jen nechat inspirovat.