25. ledna 2022

Koberce z nejkvalitnější novozélandské vlny

Vlněné koberce se aktuálně vezou na vlně stoupající obliby přírodních materiálů, které se dají využít jak do rezidenčního bydlení, tak i do kanceláří, hotelů a dalších komerčních prostor. Vlna totiž není zdaleka tak choulostivý materiál, jak si mnozí myslí.
6. ledna 2022

Novinky v BOCA showroomu

Před nedávnem jsme se rozhodli trochu obměnit naši ikonickou mozaiku na stěně v showroomu, vyměnit barvy i materiály tak, aby lépe korespondovaly s aktuálními trendy a s novými kolekcemi našich dodavatelů. Ve finále jsme se nakonec pustili i do menšího stěhování v rámci našich prostor… a jaký je výsledek?
13. prosince 2021

Odolná cementová stěrka na podlahy i stěny

Cementové stěrky (podlahové i nástěnné) představují dokonalé řešení pro téměř jakýkoliv prostor - bez problémů odolávají vodě i venkovním vlivům, jsou bezesparé a díky vysokému podílu ruční práci i vždy originální.
13. listopadu 2021

Dřevěná podlaha Mazzonetto - oblíbená klasika v interiéru

Dřevěná podlaha je bezesporu klasika – ať už jde o vzhled nebo o její užitné vlastnosti, které z ní dělají velmi příjemný podlahový materiál oblíbený snad už po celá staletí. V současné době se opět dostává do popředí zájmu.
15. října 2021

Kolekce designových koberců pro každý prostor

Kolekce koberců Object Carpet x Ippolito Fleitz se nese v duchu designových experimentů – celkem 111 barevných variant v různých materiálech lze mezi sebou kombinovat a libovolně tak dotvářet interiéry dle představ architekta.
11. září 2021

Přírodní sisalové koberce Tasibel

Sisalové koberce jsou pro svůj typický vzhled a příjemné užitné vlastnosti oblíbenou podlahovou krytinou po celém světě. U nás najdete sisalové koberce především od belgické značky Tasibel, která se jejich výrobě věnuje už bezmála 100 let, a to jak celoplošné, tak kusové či běhouny na chodby a schodiště.
12. srpna 2021

Kaučukové podlahy Artigo – krásné i funkční

Přírodní materiály jsou již nějakou dobu v interiérovém designu na vzestupu, a kaučuk bezesporu patří v této oblasti mezi stálice. Jako podlahová krytina se mezi architekty a designéry těší zcela zasloužené oblibě.
15. července 2021

Odolné podlahy z tkaného vinylu Fitnice

Tkaný vinyl je vskutku moderním materiálem, který architekti a interiéroví designéři čím dál častěji používají do návrhů interiérů i exteriérů. Je odolný, snadno se udržuje, má velmi neotřelý design a obrovské možnosti kombinování a úprav dle přání investora.
16. června 2021

Stěrky jako rezavá ocel nebo měděný plát

Designové stěrky s imitací kovových povrchů (zinek, mosaz, měď a další) jsou relativně novou možností, jak mohou architekti a designéři dotvářet interiéry i exteriéry k obrazu svému.
14. května 2021

Expona SimpLay - vinylová podlaha, která drží bez lepení

Vinylová podlaha Expona SimpLay německé značky Objectflor je zcela unikátním typem samoležící podlahové krytiny, jejíž hlavní předností je snadná a rychlá instalace. K podkladu se totiž nemusí napevno přidělávat, drží i bez lepidla či fixace.
28. dubna 2021

Venkovní koberce na balkóny a terasy

Jaké outdoorové koberce se hodí do nekrytých prostor, které jsou vystaveny nepřízni počasí, na to se podíváme v tomto článku. V případě venkovních koberců jde o samostatnou kategorii, která má svá specifika… a nemusíte se bát, že byste snad měli malý výběr.
11. března 2021

Čisticí prostředky James na koberce a podlahové krytiny

Aby portfolio našich služeb bylo kompletní, přidali jsme do sortimentu i prostředky pro péči a údržbu podlahových krytin, které sami používáme. Značka James je pro nás zárukou kvality, kterou máme osobně vyzkoušenou a víme, že funguje.
25. ledna 2021

Luxusní ručně vyráběné koberce ITC

Pod slovem "luxusní" se v případě holandských koberců ITC skrývá sortiment kusových i celoplošných koberců vyráběných převážně ručně a z nejrůznějších přírodních materiálů. Kvalita a design je zde zkrátka na prvním místě.
5. ledna 2021

Eventové koberce a dekorační látky Pointex

Tkaniny a koberce pro jednorázová použití jsou specifickou kategorií, která se vymyká běžnému sortimentu. My nabízíme produkty od italské společnosti Pointex, které kromě skvělého poměru cena/výkon mají i vysokou míru customizace.
30. listopadu 2020

Kam se hodí akustická podlaha?

Nová generace samoležících vinylových podlah má jméno Expona SimpLay 19dB a představuje akustickou variantu ke klasické vinylové podlaze SimpLay. Řešení odhlučnění a zvukové izolace se hodí v nejrůznějších typech prostor.
13. listopadu 2020

Nové logo, nový web... a co chystáme dál

Máme zbrusu nové webové stránky, ale to není zdaleka všechno. Spuštění nového webu a naše nové logo jsou jen prvními z řady novinek, které pro vás v blízké budoucnosti chystáme.
1. října 2020

Stěrka místo dlažby do koupelny

Pokud už jste alespoň jednou za život absolvovali čištění spár mezi dlažbou v koupelně, sami dobře víte, jak úmorná je to činnost. Navíc je více než jisté, že to nebylo naposled – spáry se časem opět zanesou a bude potřeba je znova vyčistit.
24. září 2020

Nové designové koberce s výraznou grafikou

Trendem dneška je bezesporu customizace a individuální přizpůsobování produktů na míru přáním zákazníků. Kolekce koberců FORUM FOR GREAT IDEAS jde tomuto trendu výrazně naproti.
31. srpna 2020

Venkovní kusové koberce z tkaného vinylu

Léto je tady a s ním i náš častější pobyt venku, v otevřených prostorách. Nemalou měrou k tomu přispěla i koronovirová karanténa, kdy jsme se co nejvíce zdržovali doma, a tak si teď s chutí dopřejeme posezení na čerstvém vzduchu.
12. srpna 2020

Jaké jsou nejlepší podlahy do škol a školek?

Podlahy do školních a vzdělávacích zařízení jsou samostatnou skupinou podlahových krytin s velmi specifickými nároky. Mezi ty nejdůležitější patří pochopitelně odolnost, bezpečnost a snadná údržba, existují ale i další, které je třeba vzít v úvahu.
18. července 2020

Svatební sezóna v plném proudu

Aktuální koronavirová situace konečně dovolila pořádání svateb v takové podobě, jak jsme zvyklí, a tak přicházíme s nabídkou textilií, které jsou určené speciálně k tomuto slavnostnímu účelu.
24. června 2020

Vinylová podlaha se vzorem na přání

Tradiční designy vinylových podlah, jakými jsou dřevo, kámen či kov, mají nyní konkurenci. Díky pokroku v oblasti digitálního tisku se otevřely zcela nové možnosti, co můžete mít na své vysněné podlaze.
13. května 2020

Koberec pro záchranu moří

Ekologie a ochrana přírody je v současné době velkým tématem - lidé si čím dál tím víc uvědomují, že bez zodpovědného přístupu k přírodním zdrojům nemůžeme dále fungovat, a to se odráží i ve filozofii nových koberců a podlahových krytin.
12. května 2020

Fletco rugs - kusové koberce na přání

Kolekce kusových koberců Fletco rugs nabízí možnost vybrat si z pěti různých kvalit v desítkách tvarů a barev - a pokud si nevyberete, je tu i možnost individuálních rozměrů.