datum: 30.03.2023

Inspirací pro designy kolekce Freestile se staly světové metropole a jejich odlišné kultury, od Antverp přes Marakéš a Paříž až po Ženevu. Autorem je designérské duo Kathrin a Mark Patel. Vytvořili 14 rozdílných designů s unikátním uspořádáním v prostoru, každý ve 4 barevných provedeních. 

Klíčovým prvkem kolekce je rozřezání designů na jednotlivé čtverce o rozměru 50 x 50 cm. Položením čtverců bez jakéhokoli omezení nebo plánování vznikají nové, originální, ale přesto překvapivě harmonické motivy

Inteligentní designy zaručí, že každým položením čtverců vznikne zcela nový, vyvážený a jedinečný motiv. 

Díky unikátní digitální technologii tisku motivů získávají kobercové čtverce Freestile prostorový efekt a hloubku, která z nich dělá neopakovatelný originál.

Vhodné do vysoce namáhaných prostor

Kolekce zátěžových čtverců Freestile je speciálně určená do prostor s vysokou zátěží, do hotelů, obchodů, kanceláří, zasedacích místností, čekáren, vstupních hal, na letištní terminály a mnohé další. Díky svým motivům vnese do všech komerčních prostor závan nápaditého designu, inspirovaného multikulturním prostředím.

Kolekce Freestile v online katalogu produktů

Kvalitní materiál zajistí vysokou odolnost 

Povrch kobercových čtverců Freestile tvoří vysoce odolná, ploše tkaná struktura s atraktivním vzhledem, vhodná i pro osoby trpící alergií. Textilní i rubová část kobercových čtverců je vyrobena ze 100% recyklovatelných materiálů. Rubová úprava Acoustic Plus Back Coating čtvercům zajišťuje výborné akustické vlastnosti a rozměrovou stabilitu. 

Odolností se zátěžové čtverce Freestile vyrovnají tvrdým podlahovým krytinám, zároveň si však uchovávají výhody, které nabízejí pouze textilní krytiny

  • výborné akustické vlastnosti 
  • vysoký pochozí komfort 
  • eliminaci nebezpečí uklouznutí.