datum: 24.09.2020

Tento kreativní koncept umožňuje architektům a interiérovým designérům libovolně dotvářet prostor s ohledem na přání a potřeby zákazníka, nabízí se mnoho kombinací a možností – na výběr jsou v těchto designech celoplošné koberce, kobercové čtverce nebo dokonce i kusové koberce RugX.

Kolekce disponuje 18 výraznými designy, každý ve 4 barevných variantách a čtyřech typech povrchu (strukturovaná smyčka, tkaný, lesklý velur a velur). Barvy se mohou mírně lišit v závislosti na tom, o jaký povrch se jedná.

Kathrin & Mark Patel, designéři celé kolekce

"Připadá nám pokaždé velmi vzrušující, když někde v běžném životě narazíme na naši práci! Samozřejmě se těšíme, kde všude v příštích letech objevíme koberce z kolekce FORUM FOR GREAT IDEAS... třeba v hotelech, showroomech, veřejných prostorách - to je pro nás naprosto úžasná vize! S 864 možnými variantami těchto koberců je podle nás pravděpodobnost poměrně vysoká!"

Tyto designové koberce přitom nejsou jen na okrasu, splňují vysoké nároky na provoz ve frekventovaných komerčních prostorách, jako jsou kanceláře, hotely, showroomy a další. Mohou se instalovat nejen do rezidenčních prostor, ale i do míst, kde jsou vystaveny vysoké zátěži, mají třídu zátěže 32 a 33. Všechny typy koberců jsou opatřené rubovou úpravou Acoustic Plus z recyklovaných PET materiálů.

Minimální odebrané množství je u této kolekce 100 čtverečních metrů.

Vlastnosti designových koberců z kolekce FORUM:

• 18 grafických designů ve 4 barvách a 4 typech povrchu (strukturovaná smyčka, tkaný, lesklý velur a velur)

• Možnost celoplošného či kusového koberce nebo kobercových čtverců

• Vhodné do komerčních i rezidenčních prostor

• Třída zátěže 32 a 33

• Rubová úprava Acoustic plus z recyklovaných PET materiálů