datum: 18.07.2020

V našem sortimentu najdete pro váš svatební den jednorázové koberce a látky v nejrůznějších barvách, se třpytkami, se svatebními motivy nebo si dokonce můžete nechat vyrobit textilie i podle vlastního návrhu, a sladit tak třeba koberec, prostírání  a ozdobné závěsy.

Co všechno na svatební obřad nabízíme?

• Svatební koberce a běhouny

Naše svatební koberce jsou určené k pokrývání podlah buďto celoplošně, nebo i v podobě klasických běhounů.

• Potahové a dekorační látky

S dekoračními svatebními textiliemi lze vykouzlit svatební atmosféru přesně takovou, jakou si představujete. Slavnostní prostředí svatebního dne dokáží podpořit například závěsy, ubrusy či dělicí stěny.

Zároveň je u některých kvalit možné vyrobit koberec/běhoun i dekorační/potahovou látku ve stejném designu. 

Můžete tady mít například sladěný koberec a dekorační látky určené kamkoliv do prostoru, například jako zástěny, závěsy, ubrusy atd…

Co nabízí naše svatební kolekce:

• Velký výběr barev

Koberce i látky můžete vybírat z mnoha barev – od čistě bílých přes módní slonovou kost až po třpytivé zlaté, stříbrné či jakékoliv metalické barvy. Totéž platí i pro povrchy – můžete mít dekorační látky jednoduše hladké, plyšové či s glittery a třpytkami, záleží jen na vašich preferencích.

• Individuální motivy na přání

Již od 1 role je možné vyrobit látku či koberec s vlastní barvou či designem. Můžete popustit uzdu své fantazii a nechat si vyrobit svatební tkaninu s vašimi křestními jmény, iniciály či s nejrůznějšími ornamenty.

• Vynikající poměr cena/výkon

Vzhledem k tomu, že jde o jednorázově použitelné koberce a látky, je tomu přizpůsoben i poměr cena/výkon.

• Vysoká odolnost

Materiály jsou vhodné jak do interiéru, tak i do exteriéru, nevadí jim venkovní povětrnostní podmínky.

Více