datum: 26.05.2022

Společnost Vertisol, náš španělský dodavatel tkaného vinylu Fitnice, vyvinula na základě svých dlouholetých zkušeností s tkaným sortimentem speciální řešení i pro obkládání stěn. Tkaný vinyl Fitnice Wall je perfektní kombinací funkčnosti a designu.

Fitnice Wall je nástěnná krytina z tkaného vinylu, která je tvořena dvěma vrstvami: ploše tkanými polyesterovými vlákny potaženými vinylem a polyesterovou rubovou úpravou. 

Tkaný vinyl na stěny v online katalogu

Výhody vinylových obkladů na stěny:

  • netradiční vzhled
  • široká škála barev a textur
  • vysoká odolnost proti otěru a tření
  • snadná údržba
  • skvělé akustické vlastnosti

Vinylové obklady stěn Fitnice Wall samozřejmě také disponují všemi potřebnými evropskými certifikáty, jsou bez ftalátů a splňují přísné požární normy.

Oblast použití

Tato vinylová tkanina určená na stěny je možným řešením jak do veřejných či komerčních prostor, tak i do rezidenčního bydlení. Často se používá například do kancelářských prostor, kde najdou uplatnění i akustické benefity tohoto materiálu. 

Variabilita barev i struktur

Paleta barevných odstínů i povrchových struktur je dostatečně rozsáhlá - kolekci Fitnice Wall tvoří několik řad produktů s různými texturami i barvami. Cílem Vertisolu coby výrobce bylo podnítit kreativitu architektů a interiérových designérů při používání nových materiálů a umožnit jim vytvářet variabilní kompozice do nejrůznějších prostor.

Fitnice Wall v online katalogu