datum: 31.08.2020

I venku, na balkónech a terasách si můžeme vytvořit příjemné prostředí třeba díky kusovým kobercům speciálně určeným do těchto prostor. V našich klimatických podmínkách by pod širým nebem samozřejmě neobstály klasické textilní koberce, ale existuje řada takových, které se přesně k tomuto účelu hodí. A jaké to jsou?

Kusové koberce z tkaného vinylu

Především jde o kusové koberce z tkaného vinylu Fitnice – jde o velmi moderní materiál, který v sobě snoubí design tkaných koberců a odolnost syntetických materiálů. V sortimentu máme několik různých typů tkaného vinylu, každý v mnoha barvách a s odlišnými povrchovými strukturami. Pokud si vyberete typ, který máme momentálně na skladě, řeknete nám tvar, rozměry a typ zakončení okrajů (bordury různých barev a šířek), můžete mít nový koberec na balkóně nebo terase během několika dní. Kdyby se vám líbil typ tkaného vinylu, který naskladněný nemáme, objednáme jej a kusový koberec vyrobíme v o něco delším časovém horizontu.

Zátěžové kusové koberce

Další možností je zátěžový koberec Mellon, který je odolný proti vlhkosti a je tak přímo ideálním kandidátem pro použití ve venkovních prostorech. Dodává se v 28 barevných provedeních a rádi vám z něj vyrobíme kusový koberec s rozměry podle vašich potřeb. Stejně jako u tkaného vinylu, i tady máme některé barvy na skladě a koberec vám vyrobíme obratem – stačí si vybrat typ zakončení okrajů (obšití nebo bordura, různé barvy i šířky).