Klient: Skanska
Datum realizace: 2019

Celý prostor navržený architektonickým studiem Archicraft si pohrává s otevřenými a uzavřenými celky tak, aby toto rozvržení dávalo smysl v kontextu práce, která se zde odehrává. Zaměstnanci agentury, v níž je kreativita základním požadavkem, se mohou pohybovat jak ve volných prostorách (pracovní místa jsou většinou koncipovaná jako open-space), tak v uzavřených či polouzavřených částech, kde se odehrávají komornější jednání. 

Industriální budova v Holešovicích, v níž se kanceláře nacházejí, nahrává tomu, aby byly použity materiály dobře kombinovatelné s betonem a sklem. Ke světlým dřevěným skříním a příčkám byl vybrán dekor tmavého dubového dřeva - v tomto případě šlo o vinylové dílce SimpLay, které jsou vysoce odolné a tedy vhodné právě pro tento typ provozu.

Při instalaci se nedodržoval jen jeden směr pokládky, ale dílce na sebe v pásech navazují pod různými úhly, což působí velmi netradičně a dynamicky.