datum: 15.07.2022

Tkané kobercové čtverce TEXRA od výrobce Anker jsou novinkou, která zaujme na první pohled - a to svým netradičním designem s prokreslenou organicko-geometrickou strukturou. Různé vzory i barvy umožňují architektům i designérům popustit uzdu představivosti a pohrát si s možným uspořádáním a kombinací jednotlivých čtverců v prostoru, ať už v rámci jedné místnosti nebo celého kancelářského komplexu.

O kvalitě designu i samotného provedení čtverců TEXRA svědčí i čerstvě získané ocenění Red Dot Awards 2022. 

Reliéfní design s optickou hloubkou vzniká promyšlenou kombinací barevného materiálu a černého podkladu, kdy se osnovní nitě proplétají s útkovým materiálem speciálním způsobem, který vytváří efekt dynamické smyčky a zároveň neviditelné švy.

Výsledkem je design a funkčnost v dokonalé symbióze.

Materiálem kobercových čtverců TEXRA je 100% recyklovatelná příze Econyl, která se vyrábí procesem solution dyed (barvení v hmotě, kdy se pigment vpravuje přímo do roztaveného polymeru syntetického vlákna), jež zaručuje dlouhodobou stálobarevnost a mimořádnou odolnost.

U koberců, stejně jako u všech podlahových krytin, nejde samozřejmě nikdy jen o design - zátěžové kobercové čtverce TEXRA splňují třídu odolnosti 33, tedy bez problémů vydrží vysokou zátěž v komerčních prostorách.

Vzorky a další informace máme jako vždy k dispozici u nás v showroomu, stačí zavolat a domluvit si schůzku s některým z našich odborníků.

Kobercové čtverce TEXRA v online katalogu