datum: 12.08.2021

Italské kaučukové podlahy Artigo vynikají zejména jednoduchou krásou, pestrou paletou nabízených barev a skvělými užitkovými vlastnostmi. Není se proto co divit, že patří k nejprodávanějším podlahovým krytinám v našem sortimentu.

Oceňované vlastnosti kaučukových podlah:

  • Jsou měkké a příjemné na došlap.
  • Mají vysokou odolnost vůči tlaku a oděru, jsou voděodolné a nenasákavé.
  • Dokáží tlumit kročejový hluk.
  • Splňují nejvyšší třídy zátěže, hodí se nejen do bytů, ale i do kanceláří, škol, nemocnic, veřejných budov či průmyslových prostor.
  • Jsou voděodolné a nenasákavé.
  • Jsou naprosto ekologické, neobsahuje ftaláty, formaldehyd ani halogeny, pouze směs přírodního a syntetického kaučuku, minerálů, rostlinných vláken a olejů.

Velký výběr designů a barev

Množství designů a barev, v nichž jsou kaučukové podlahy Artigo k dispozici, je opravdu široké, existují i kaučukové podlahy, které vypadají jako betonová stěrka (Artigo Screed), nebo takové, které jsou inspirovány přírodními živly (Artigo Lava): embosovaný povrch celé kolekce Lava připomíná kamenný vzhled prastarých vyvřelin a nestejnoměrná barevnost tomuto přírodnímu dojmu jen nahrává. 

Protiskluzové a antistatické podlahy Artigo

Kromě standardních kaučukových podlah má Artigo v sortimentu i speciální podlahy do prostor, kde jsou na podlahové krytiny kladeny zvláštní nároky. Jde především o protiskluzové a antistatické podlahy. Protiskluzové mají reliéfní povrch s výstupky či „kladívkovým“ povrchem, antistatické jsou vodivé krytiny se schopností uzemňování statické elektřiny.

Nejčastější oblasti, kde jsou takové podlahy předepsány, jsou například laboratoře, operační sály, výrobny elektroniky, sklady hořlavých látek atd.

 

Vzorky všech kaučukových podlah jsou k vidění u nás v BOCA showroomu, zavolejte a domluvte si návštěvu. Nebo rovnou vybírejte v našem online katalogu.

Kontakt na showroom                   Online katalog produktů