datum: 15.10.2021

To, že koberce a podlahy obecně dokáží velmi výrazně ovlivnit atmosféru celého interiéru, je známým faktem. S tímto vědomím se německý výrobce Object Carpet ve spolupráci s designérským studiem Ippolito Fleitz pustil do vývoje zbrusu nové kolekce koberců, která nedávno konečně spatřila světlo světa. 

A výsledek je podle nás působivý.

3
roky vývoje
8
produktů
111
barev

Kolekce čítá 8 typů koberců s různými povrchy i materiály, které lze ale mezi sebou velmi dobře kombinovat. Názvy jako Skill x Chill, Meet x Beat, Move x Groove nebo Walk x Talk mají evokovat potenciální možnosti využití, charakterizovat pocit či náladu příslušného designu. Rozhodující roli hrají barevné varianty, od jemných přírodních tónů až po výrazné experimentální barvy. 

Možností využití koberců je nespočet – soukromé byty, hotely, kavárny, restaurace, kanceláře…

Promyšlené kombinování

Struktury a barvy u všech produktů nabízejí téměř neomezenou svobodu v kombinování, všechny kvality jsou k dispozici jako celoplošné i kusové koberce (RugX) a mnohé z nich také jako dílce Acoustic Tile.

Udržitelnost

Ekologické principy jsou pro nás důležité, a tak vítáme, že koberce z této kolekce vznikají bez emisí a znečisťujících látek.

V showroomu máme samozřejmě vzorky celé kolekce k dispozici, zavolejte a domluvte si schůzku, máte-li zájem prohlédnout si je na vlastní oči.

Domluvit si schůzku