datum: 16.06.2021

Popularita designových stěrek stále neklesá a i my můžeme z vlastní zkušenosti potvrdit, že v našem sortimentu dlouhodobě patří mezi nejvyhledávanější povrchy. Není divu vzhledem k mnoha jejich benefitům, mezi něž patří třeba bezespárovost a s ní související snadná údržba, téměř nekonečné barevné možnosti nebo fakt, že jde o řemeslnou ruční práci, takže výsledek je prakticky pokaždé originální a neopakovatelný.

Kromě klasických podob stěrek, mezi nimiž dlouhodobě vede v oblíbenosti šedá a krémová barva v nejrůznějších odstínech, existuje nyní i další možnost, jak stěrky mohou vypadat. 

Výrazné designy jako rez, ocel nebo měď jsou příjemným oživením všech možných stylů – od stroze industriálního až třeba po rustikální či eklektický. 

Naše stěrky dokáží imitovat nejrůznější kovové povrchy – bronz, železo, mosaz, cín, měď a zinek. Velmi efektní je rezavý design – vzhledově výrazné svislé plochy jsme použili třeba ve vinohradské restauraci U Tellerů.

Prohlédnout realizaci U Tellerů

Výhodou těchto designových stěrek je jejich vysoká odolnost a možnost aplikace nejen na stěny, ale například i na pulty, stoly a další nábytek.

Vzorky těchto i dalších designových stěrek vám rádi předvedeme v našem showroomu na pražské Floře, zavolejte a domluvte si schůzku s naším odborníkem. Dokážeme i vyrobit vzorky stěrek s individuální barevností podle vašeho přání tak, aby stěrka co nejlépe ladila do konkrétního interiéru.

Kontaktujte nás